Coaching met behulp van paarden

Spiegelen voor partners

Als vervolg op de workshops, waarbij ik ook partners te spiegelen kreeg en waarin er onderling vaak veel gebeurde, hebben ik besloten om ook relaties een kans te bieden om te ontdekken hoe ieder voor zich in de relatie staat. Ook hierin kan een paard veel betekenen, omdat hij alle gevoelens en emoties oppikt en niet oordeelt.

Door hun natuurlijke hang naar evenwicht zal het paard in contact met jullie direct reageren op verstoringen in je relatie en of dat wat je uitstraalt ook overeenkomt met wat je daadwerkelijk voelt. De samenwerking en communicatie in de kudde als systeem moet voor het paard immers kloppen, anders hebben de roofdieren vrij spel en brengt dit hun leven in gevaar. Zo is dat ook eigenlijk binnen een relatie, want als de communicatie en samenwerking tussen twee partners niet lekker loopt, is de kans groot dat het uiteindelijk mis gaat.

Dus lopen jullie vast in je relatie en weten jullie even niet hoe nu verder, dan kan dit een oplossing zijn om weer vooruit te komen! We gaan werken aan datgene dat juist in een relatie zo belangrijk is en de resultaten zijn vaak heel verrassend. Een sessie duurt ongeveer twee uur.

Ook als aanvulling op relatietherapie zonder paarden zeker een keer de moeite waard.